12 Haziran 2009 Cuma

Pixelyango

Mikro Ödeme A.Ş., Turkcell’in Mobil Ödeme alt yapısını iyi bir şekilde kullanarak, cep telefonu üzerinden ödeme yapılabilmesini sağlayan sistemi hayata geçirmeyi başardı. Turkcell alt yapısı ile çalışan sistem sayesinde Turkcell aboneleri bir kısa mesaj aracılığıyla kolay ve güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilecekler. Mikro Ödeme A.Ş tarafından sunulan platformu kullanan üye iş yerlerinin web sitelerinden yapılan alışverişin bedeli, faturalı hat sahiplerinin Turkcell faturasına yansımak, kontörlü hat sahiplerinin ise kontörlerinden düşmek suretiyle tahsil edilebiliyor. GSM hizmetlerinde alınan ÖİV, alışveriş tutarına yansımıyor.

Bu gelişme web site sahipleri için gerçekten güzel bir gelişme oldu. Mikro ödeme sistemi ile ilgili olarak bir çok internet girişimi hayata geçecektir.

Pixelyango.com

Yakın zamanda lanse edilecek olan Pixelyango.com ise Türk webmasterlara mikro ödeme sisteminin tanıtımı için Turkcell tarafından onaylanmış bir proje. Pixel ve Piyango kelimelerini barındıran bir logoya sahip pixelyango.com’ un nasıl bir site olduğu merak ediliyor.

Turkcell Mikro ödeme sistemi hakkında detaylı bilgi için mikro-odeme.com sitesini inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
porno koxp